Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ 1 347 207 4849

Related Posts

Title Image

Konnekt Smart Drinks Pitch

Konnekt Smartdrinks introduceert een nieuwe categorie producten en wil daarmee een blijvende kentering teweegbrengen in de consumptie van ongezonde frisdranken en energy drinks. De ontwikkeling van de Konnekt Smartdrinks komt voort uit de ambitie om een gezond alternatief te kunnen bieden. Door een innovatieve ontwikkelmethode en met gebruikmaking van lichaamseigen aminozuren en natuurlijke energietoevoegingen, is het gelukt om drie gezonde en lekkere Smartdrinks te ontwikkelen, ieder met een eigen functionaliteit.

Het verhaal

De oprichter, James Russell Reid, heeft met de lancering van Konnekt Smartdrinks in 2014 een begin gemaakt met de verwezenlijking van zijn droom om gezonde (en functionele) lichaamseigen ingredienten, zoals aminozuren, te formuleren in een verfrissend drankje

Hij was geschokt door de ongezonde hoeveelheden suikers, kunstmatige zoetstoffen en toevoegingen in de meeste frisdranken en energy drinks. Ook ontdekte hij dat de meeste mensen baat hebben bij een extra shot van bepaalde aminozuren en andere lichaamseigen stoffen, die een vitale rol spelen in het lichaam en brein. Goede voorbeelden hiervan zijn het aminozuur L-arginine en a-GPC.

Om zijn drankje met natuurlijke ingrediënten en toegevoegde aminozuren te ontwikkelen, is Russell gaan samenwerken met gerenomeerde wetenschappers. Door een innovatieve ontwikkelmethode en unieke productsamenstelling, is het gelukt om drie Smartdrinks te ontwikkelen, op basis van natuurlijke ingrediënten en ieder met een eigen functionaliteit.

Merknaam

De naam Konnekt is ontstaan uit de onlosmakelijke verbinding tussen brein en lichaam. Aminozuren en andere lichaamseigen stoffen zijn van wezenlijk belang om deze verbinding optimaal te laten functioneren.